Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u A88Lab. ? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

A88Lab.

Grad: Skopje
26.03.2024
Dobre stvari:

Сè уште размислувам за ова (веројатно ако се стремите да бидете романописец, тоа е добро место за истражување на ликовите)

Loše stvari:

- Ко-основачите речиси постојано се расправаат, секојдневно менуваат насоки, не можат да се договорат за ништо - Тим-лидот мисли дека тим се гради со пуканки и евтини чоколади - Не очекувајте релевантен фидбек за вашите дизајни бидејќи сите тие немаат работно искуство во дизајн или content, но се доволно самоуверени да водат таква агенција - Ветувањата што ги даваат кога ќе те вработат (особено платата), забораваат на нив, на твојот 3-месечен review, кој ќе треба сам да го закажеш - Доказ: Turn-over на вработени- 3 си заминаа пред да дојдам, 3 кога бев таму и 3 откако отидов (вклучувајќи ме и мене), а зборуваме за компанија од 1-10 вработени.

Saveti menadžmentu

Grow-up! Динамичната култура на старт-ап која тие ја обвинуваат за сè не е виновна за ситуацијата, туку нивниот недостаток на експертиза во дизајнот и content, недостатокот на комуникација и соодветна организација (менаџмент не е задачи на Асана).

Dodajte recenziju