Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Аxeltra? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Аxeltra

Grad: Skopje
26.03.2024
Dobre stvari:

Одличен тим , прекрасни ведри и секогаш достапни во текот на целото работно време, посветени максимално и за секој проблем со кој ќе се соочиш се тука да ти помогнат, ти укажуваат на грешките за да не ги правиш во иднина и секогаш се со next task за тебе :D

Loše stvari:

Корисникот нема наведено не толку добри страни на работењето во тим.

Dodajte recenziju