Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Edusoft? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Edusoft

Grad: Skopje
16.06.2024
Dobre stvari:

Одредени луѓе се многу супер и можеш да научиш многу од нив, можеш да се расположиш и да се осеќаш опуштено. Крајно колегијални. Секако дел од нив се многу непријатни гласни и неможеш да се разбереш.

Loše stvari:

Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.

Saveti menadžmentu

Дел од сениорите во фирмата ви се многу опасни;

Dodajte recenziju