Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Endava North Macedonia? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Endava North Macedonia

Grad: Skopje
16.06.2024

HR Intervju

Дадено ти е сценарио, кое потоа според тоа и тебе треба да одговориш на повеќе прашања. Сценариото е некаква ситуација за работење во тим, и како би се справил/а во тоа. Двајца се на повикот, и наизменично поставуваат прашања. Пример: како би се справиле со колега кој не сака да соработува со тебе или други. Како би се справиле со недостапен менаџер во итна ситуација, или пак несигурни клиенти

Tehnički intervju

Прашањата беа доста детални, сите околу техничките алати што си ги излистал/а на CV. Тројца се на повикот и прашуваат прашања. Пример концепти на објектно ориентирано програмирање, sql изрази, локатори, јава изрази..

Dodajte recenziju