Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Endava North Macedonia? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Endava North Macedonia

Grad: Skopje
16.06.2024

HR Intervju

Корисникот нема споделено искуство за интервју со HR.

Tehnički intervju

По одбирањето на кандидати преку тест со 40 прашања, техничкото интервју го водеа две регрутерки. Едната беше океј, но другата многу се налути и бурно реагираше кога не знаев да и одоговорам прашање за SQL и датабази, а при тоа аплицирав за пракса за Тестер. Регрутерката видно се налути и додаде коментар од типот „ти планираш да си тестер, а не го знаеш ова“, што според мене стварно не беше толку битно бидејќи да напоменам, аплицирав за пракса, а пред тоа имав одредено искуство за тестирање.

Dodajte recenziju