Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Flowd ? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Flowd

Grad: Skopje
31.03.2024
Dobre stvari:

Нова компанија со добри бенефити за младите луѓе. UK-BASED.

Loše stvari:

Тотална непрофесионалност на скоро 80% им откажуваат интервју 10 минути пред почеток со изговор дека нашле подобар од тебе . Дури и на нивниот LINKEDIN луѓе изреволтирано пишуваат дека воопшто не се ни појавуваат на интервју и ги откажуваат во последна секунда.

Saveti menadžmentu

Регрутација на ниво. Не сте богови ако имате мал стартап.

Dodajte recenziju