Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u ServicePro? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

ServicePro

Grad: Skopje
26.03.2024

HR Intervju

Интервјуто за работа е едноставно средба помеѓу кандидатот за работа и интервјуерот за да се утврди дали тој апликант е вистинската личност за работата. Тоа е многу повклучено и посистематично од еден разговор или телефонски повик и користи повеќе слоеви на интервјуирање за да го подобри донесувањето одлуки. Секоја компанија најверојатно ќе има свој процес на интервју за работа, кој најверојатно ќе варира во зависност од улогата и стажот. За жал веројатноста од вработување и на најдобриот кандидат е многу мала бидејки сите кандидати кои држат до своите квалитети и сакаат добра плата соодветно нема да бидат избрани. Само оние што ке наведнат глава на понижувачките услови од компаниите ке бидат изберени независно од своите квалитети. Генерално низ историјата, одсекогаш така е било и така ке остане. Освен ако немате пјаки препораки од инфлуентни луѓе.

Tehnički intervju

Губење на време и проверка на знаење на кандидат кој секако ке оди на дообука за позицијата за која аплицирал

Dodajte recenziju