Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Sigmoid Group? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Sigmoid Group

Grad: Skopje
31.03.2024

HR Intervju

Беа заедно HR интервјуто и „техничкото“ . Се запознавме само на кратко ми раскажаа за фирмата некои мали детали, го поминавме заедно моето цело CV и ме потпрашуваа прашања за тоа како би се справил со некои проблеми или решенија на некои проблеми, кои додатоци ги имам користено и се имам запознаено. Во главно доста површно беше се, немаше некакви задачи или било што слично за решавање.

Tehnički intervju

User hasn't shared Technical interview experience.

Dodajte recenziju