Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Verint? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Verint

Grad: Skopje
26.03.2024
Dobre stvari:

The user hasn't stated good things about the company culture and team.

Loše stvari:

Нема комуникација на менаџментот со вработените, нестабилна средина. Можно е преку ноќ да те префрлат на друг проект каде сто се работи со технологија што не ја познаваш и во различни временски зони (преку меил), без никој ни да те праша за тоа. Неконкурентни плати, нема сериозни покачувања

Saveti menadžmentu

The user hasn't given advice to management.

Dodajte recenziju