Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u ATS Macedonia? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

ATS Macedonia

Grad: Skopje
26.03.2024
Dobre stvari:

Културата во компанијата е на доста високо ниво. Често се организираат настани како team building, workation, спортски активности и сл. Има доста дружба и за време на работа, но и надвор од работа. Супер атмосфера, има меѓусебно почитување. Компанијата овозможува добар баланс помеѓу работата и приватниот живот.

Loše stvari:

Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.

Saveti menadžmentu

Корисникот нема дадено совет до менаџментот.

Dodajte recenziju