Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Duna? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Duna

Grad: Skopje
16.06.2024
Dobre stvari:

- Колегијалност, team-building (најчесто организирана од колегите), секогаш спремни да помогнат, имав чуство како да припаѓам со нив. (Во оваа група не спаѓаат голем дел од менаџментот, има исклучоци.)

Loše stvari:

- Out-of-touch менаџмент - Ако не знаеш да одбиеш ќе бидеш ПРЕТОВАРЕН со работа (од било кој сектор, без разлика каде фигурираш) - Занемарен ако не притискаш и си го бараш своето

Saveti menadžmentu

Корисникот нема дадено совет до менаџментот.

Dodajte recenziju