Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Endava North Macedonia? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Endava North Macedonia

Grad: Skopje
16.06.2024
Dobre stvari:

Корисникот нема наведено добри страни на културата и тимот.

Loše stvari:

Исто лошо е што постојано новите вработени, добиваат поголеми плати во однос на старите вработени со исто искуство. Не се грижат за развојот на вработениот, нема редовни разговори со вработените, а го промовираат тоа.

Saveti menadžmentu

Треба да се обрне внимание на сите вработени дали се тие задоволни од работата, проектите, тимот... Со редовни разговори 1 на 1, кои треба да бидат барем еднаш во месецот, тоа лесно би се решило.

Dodajte recenziju