Recenzije zaposlenih

Planirate li se zaposliti u Sigmoid Group? Pročitajte ovu recenziju, možda će vam biti korisna person

Sigmoid Group

Grad: Skopje
31.03.2024
Dobre stvari:

Сите таму се доста фини и можат да бидат од помош доколку побараш од нив.

Loše stvari:

- На многу неповолно место е канцеларијата, освен ако веќе не живееш во Џевахир или ако имаш кола. - Во канцеларија кога си е исто како во библиотека, нема никаква комуникација освен за помош ако не ти треба нешто или кафе ако не си правиш... нема никаква музика или било што слично. - Колку и да кажуваат дека се флексибилни со времето за факултетот, не се... во смисол ќе ти биде одземено од платата која и така и така е веќе мала за практикант. - Премногу мал тим за многу проекти каде ти како практикант си оставен сам и со многу малку таскови кои се завршуваат брзо и повеќето време само седиш. - Нема опција од дома да се работи освен ако не е нешто стварно итно..(болен си, закажан термин за лекар и сл...)

Saveti menadžmentu

Подобра организација за практикантитте особено да се има некој шаблон по кои се водите пошто повеќето време таму го преседевме така повеќето практиканти.

Dodajte recenziju