Recenzije zaposlenih

Recenzije zaposlenika: devops engineer u SKOPJE

Tražite recenzije poslova za poziciju devops engineer u SKOPJE? Pročitajte recenzije ljudi o kompanijama kako biste shvatili gdje se isplati dobiti posao, a gdje ne.

Kada tražite posao, bolje je unaprijed pročitati recenzije o radnom iskustvu na poziciji devops engineer kako biste razumjeli sve prednosti i mane. Recenzije će vam pomoći da shvatite gdje je bolje raditi kao devops engineer.

person
Gradovi:
Upshift 26.03.2024

Loše stvari: HR Intervju ок, стандард интервјуTehnički intervju многу непрофесионално, вработениот кој го држеше интервјуто за девопс беше девелопер кој сакаше да докаже дека повеќе има з...

Više detalja →

AppGreat North Macedonia 26.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Нема класично интервју, туку разговор по телефон каде што ги поминувате барањата до регрутерката,која патем нема врска од технологиите кои се наведени во огласот туку само и е...

Više detalja →

The Bright Box 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Интервјуто со HR беше во ред, но не беше договорот кој го добиваш откако ќе те контактираат. Јасно е дека некои фирми едноставно сакаат да се заштитат и да ги чуваат вработени...

Više detalja →

The Bright Box 19.03.2024

Dobre stvari: Голем флексибилност за учење нови работи....

Loše stvari: Нема никаква иднина фирмата за развивање, поголем дел од плановите за развивање се оставени на страна. Иако пишува дека може да се работи од дома ќе мора некои денови да се оди во канцеларија (може и ...

Više detalja →

Open GI 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Korektno so dosta detali za samata kompanija.Tehnički intervju Korektno. Bez taskovi tuku so muabet so cel da se oceni spremnosta na kandidatot za dadenata pozici...

Više detalja →

Dodajte recenziju