Recenzije zaposlenih

Recenzije zaposlenika: senior software developer u SKOPJE

Tražite recenzije poslova za poziciju senior software developer u SKOPJE? Pročitajte recenzije ljudi o kompanijama kako biste shvatili gdje se isplati dobiti posao, a gdje ne.

Kada tražite posao, bolje je unaprijed pročitati recenzije o radnom iskustvu na poziciji senior software developer kako biste razumjeli sve prednosti i mane. Recenzije će vam pomoći da shvatite gdje je bolje raditi kao senior software developer.

person
Gradovi:
LinkPlus IT 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju HR интервјуто беше по телефон и беше чисто да се запознаам со компанијата и како работи.Tehnički intervju Технички интервјуа имаше две, едното со девелопери од Ск...

Više detalja →

Inscale 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju HR интервјуто помина просечно. Интервјуирачот не даде доволно простор за кандидатот да каже нешто. Исто така по завршувањето на интервјуто и покрај експлицитното прашање дали ...

Više detalja →

Software Sauna North Macedonia 26.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Девојката е фина, но се гледа дека не може да излезе на крај со другите вработени. Ми презакажаа 3 пати и ме маткаа повеќе од месец. Всушност два пати „ме процесираа“ во нивни...

Više detalja →

Venikom 19.03.2024

Dobre stvari: Отворена комуникација и пријателски однос...

Loše stvari: нема лоши страниSaveti menadžmentu повеќе инвестиции во кадар...

Više detalja →

Solutionade 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Интродукција со кратка дискусија за своето искуство.Tehnički intervju Нема. Што не е добро бидејќи секакви се примаат на работа....

Više detalja →

Solutionade 19.03.2024

Dobre stvari: Колегите се супер, многу се дружељубиви и фини, ќе изградиш другарства што ќе траат и од кога ќе си заминеш....

Loše stvari: Поради многу лесен интервју процес и низок стандард за работа, многу неискусни и несоодветни луѓе се вработуваат и бараат помош секој ден, не се самостојни. Ставање ново вработени и практиканти на про...

Više detalja →

Personal Programmer 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju CEO-то на Personal Programmer ме исконтактира по емаил. На кратко закажавме да се сретнам со CEO-то на нивниот клиент од Холандија во Скопје - Propeller. На средбата CEO-то п...

Više detalja →

Personal Programmer 19.03.2024

Dobre stvari: Една од ретките МК компании каде "dedicated" навистина значи "dedicated" - работиш со еден клиент и тоа е тоа. HR си работи најпрофесионално и секогаш се тука за тебе. Плата пред 1ви се случува скор...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата на компанијата. ...

Više detalja →

Dodajte recenziju