Recenzije zaposlenih

Recenzije o radu u firmama u Bitola

Tražite posao u Bitola? Kada proučavate slobodna radna mjesta u gradu Bitola, bolje je unaprijed provjeriti je li poslodavac na crnoj listi. Nakon što pročitate recenzije bivših zaposlenika, možete dobiti predodžbu o visini plaća, koliko primaju zaposlenici u tvrtkama, atmosferi u timu, novčanim kaznama i drugim važnim informacijama koje će vam biti od koristi pri traženju posla, praćenju slobodnih radnih mjesta u BITOLA.

Ovdje ćete pronaći recenzije radnika o radu u BITOLA. Saznajte koje su tvrtke najpopularnije među radnicima i kakve su dojmove ostavili o radu u tom gradu.

person
IW Education Center 12.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Примарната селекција од страна на HR беше професионално извршена.Tehnički intervju Во врска со техничкото интервју и целиот процес околу истото имав чувство како ...

Više detalja →

⋮IWConnect North Macedonia 12.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Полошо и понепрофесионално HR интервју мислам дека во мојата кариера сум немала досега ( а имам доста години работно искуство). Можам да кажам дека ова не беше интервју за да ...

Više detalja →

⋮IWConnect North Macedonia 12.04.2024

Loše stvari: HR Intervju HR интервјуто беше пријатно, без многу генерички HR прашања. Генерално ми остави добар впечаток.Tehnički intervju Техничкото интервју беше екстензивно, со доста п...

Više detalja →

⋮IWConnect North Macedonia 12.04.2024

Dobre stvari: - Сеуште постојат индивидуалци кои ја прават работата да биде поднослива, со убава атмосфера. - Сеуште има професионалци што лично ги знам како супер луѓе, но на нив се крепи цела фирма (само е прашањ...

Loše stvari: - Несозреан менаџмент кој бара само кој е крив, и се некој друг го јаде за грешките од нив. - Менаџментот не сфаќа дека луѓето се тие што го прават бизнисот, не се оди тврдоглаво и на сила. - Менаџмен...

Više detalja →

Nova Solutions 09.04.2024

Dobre stvari: Немам позитивни одговори, освен што колегите кои соработуваме секој ден се комуникативни....

Loše stvari: Немам зборови колку е лоша оваа компанија. Праксата трае 6 месеци по 8 часа дневно на нивни реални проекти и е симболично платена (6000 ден). После праксата платата малце се зголемува, нормално во гра...

Više detalja →

Kimicom 31.03.2024

Dobre stvari: I didn't have the luck to see the pros at the company...

Loše stvari: I recently had the unfortunate experience of working for Kimicom, and it was nothing short of a disaster. The company's management style can be succinctly described as a tragic blend of micromanagemen...

Više detalja →

Kimicom 31.03.2024

Dobre stvari: It doesn't have pros...

Loše stvari: This company is drowning in micromanagement, an overly controlling environment that stifles autonomy and creativity. The management approach feels excessively restrictive, creating a suffocating atmos...

Više detalja →

X3M Labs 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Не убо објаснето што треба да направиш, а ако прашаш нешто во врска со задачата (пак одговор добиваш веројатно од HR а не од стручно лице) повторно не знаат да ти објаснат. Ја...

Više detalja →

Dodajte recenziju