Recenzije zaposlenih

Recenzije zaposlenika: anonymous u SKOPJE

Tražite recenzije poslova za poziciju anonymous u SKOPJE? Pročitajte recenzije ljudi o kompanijama kako biste shvatili gdje se isplati dobiti posao, a gdje ne.

Kada tražite posao, bolje je unaprijed pročitati recenzije o radnom iskustvu na poziciji anonymous kako biste razumjeli sve prednosti i mane. Recenzije će vam pomoći da shvatite gdje je bolje raditi kao anonymous.

person
Gradovi:
AITONIX 12.04.2024

Dobre stvari: Забавни колеги но со застарени сфаќања...

Loše stvari: - Сами си плаќаме превоз за на тимбилдинг - Јавување после работно време - Јавување за време на одмор - Токсична околина до макс - Нема никакви бенефиции - Огромни притисоци и стресSaveti menadžmentu ...

Više detalja →

A1 Makedonija 12.04.2024

Dobre stvari: Moze mnogu da se nauci za kratok vremenski period. Frlen si vo ogan ako si ambiciozen rabotata sr sovladuva za kratok period....

Loše stvari: Firmata puka na site strani. Cela kompanija funkcionira na baza na praktikanti kade istite se eksploatiraat na nevideno nivo za smesen finansiski nsdomestok. Po istekot na prvicniot dogovor sledi opra...

Više detalja →

Dept Agency 09.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Еден куп лажни ветувања што веќе неколку мои познаници ги искусија исто како и мене, тотален WASTE OF TIMETehnički intervju Корисникот нема споделено искуство за ...

Više detalja →

Publicis 09.04.2024

Dobre stvari: Убави канцеларии, колегите се супер, јака дружба има after work. Ми значи што сум прифатена, исто и за другите, никој не е отфрлен, без разлика на позиција со секого се има убав муабет....

Loše stvari: Нема доволно дизајнери, луѓе со над 3 години работа во фирмата си одат често. Многу работа, малку дизајнери, едвај се стига. Цело време се работи прекувремено неплатено. Покачувања има само за „фамили...

Više detalja →

ProtonMail 09.04.2024

Loše stvari: HR Intervju За време на интервјуто, регрутерот се зеваше додека траеше процесот на интервју на камера, без притоа да се засрами во било кој момент. Во исто време додека бевме приллучени н...

Više detalja →

Kara5 09.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Споделуваат информации за апликантите, надвор од состанокот.Tehnički intervju Корисникот нема споделено искуство за техничко интервју....

Više detalja →

MCA.mk 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Немаше засебно HR интервју туку беше заедно со техничкото. Не ме прашаа колку плата очекувам што е сосема чудно во споредба со останатите ИТ фирми каде секогаш ама баш секогаш...

Više detalja →

MCA.mk 07.04.2024

Dobre stvari: premnogu dobar tim,tim koj vredi zaedno vo dobro i loso tim koj ne te napusta...

Loše stvari: nemam nikakva zabeleska nit losa stranaSaveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

iVote 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Интервју кое се состои од два дела, долго, пријатно, опуштено. Единствена маана што воопшто не добив меил за што понатамуTehnički intervju Корисникот нема сподел...

Više detalja →

ITgma 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju ЧР се професионални, учтиви но за жал не се искрени од причина што немаат што да понудат од страна на бенефити.Tehnički intervju Не сакам да коментирам...

Više detalja →

ITgma 07.04.2024

Dobre stvari: Нема добри страни....

Loše stvari: Непочитување на вработените од страна на менаџментот. Микроменаџирање. Недоволно тим билдинг активности. Укинување на платени спортски активности.Saveti menadžmentu Open your mind!...

Više detalja →

iSource Ltd 07.04.2024

Dobre stvari: Голема поддршка од тимот, лабава атмосфера, никој не ти виси над глава и имаш слобода....

Loše stvari: Менаџментот не е воопшто инволвиран, не постои можност за развој и напредок, не постојат скалила за унапредување, нема никакви reviews на вработените. Дури се случува кога нема многу работа да те преф...

Više detalja →

Pakom kompani 31.03.2024

Dobre stvari: Одлична екипа која постојано се надградува. секогаш има некој што че ти помогне доколку е потребно...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

MarketingPlatform by LINK Mobility 26.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Немаше интервју со HRTehnički intervju Краток тест со задача и општ разговор за иднина во компанијата...

Više detalja →

MarketingPlatform by LINK Mobility 26.03.2024

Dobre stvari: Одлична соработка, проблемите брзо се решаваат и сите се посветени на тоа....

Loše stvari: Нема многу жени во тимовите.Saveti menadžmentu Да се дадат поголеми опции за обуки и развој на вработените. Да се донесе или даде опција за разговор со трето лице за потенцијални проблеми...

Više detalja →

Transcom North Macedonia 26.03.2024

Dobre stvari: Корисникот нема наведено добри страни на културата и тимот....

Loše stvari: Вработените се неосигурани и не плаќаат придонесиSaveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

Pixyle.ai 26.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Totally unprofessional in their HR process and the way they approach senior leaders. I got interviewed for a senior role which lasted for 2 months and got an official offer to...

Više detalja →

Vista Group 19.03.2024

Dobre stvari: Одлчини колеги, отворени за споделување на знаење, секогаш тука за тебе....

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Помалку притисок. Фалат луѓе за development. Нема QA....

Više detalja →

Stopanska banka AD - Skopje 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Интервјуто е стресно. Се поставуваат секакви прашања поврзани со банкарство, кои човек тазе излезен од факултет не би ги знаел. Дел од интервјуто е и на англиски јазик. Прашањ...

Više detalja →

Perun Technologies 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Во времето кога аплицирав се се одвиваше во најдобар ред.Tehnički intervju Солидно тестирање соодветен вовед за работните обврски во фирмата....

Više detalja →

Dodajte recenziju