Recenzije zaposlenih

Recenzije zaposlenika: software engineer

Tražite recenzije poslova za poziciju software engineer? Pročitajte recenzije ljudi o kompanijama kako biste shvatili gdje se isplati dobiti posao, a gdje ne.

Kada tražite posao, bolje je unaprijed pročitati recenzije o radnom iskustvu na poziciji software engineer kako biste razumjeli sve prednosti i mane. Recenzije će vam pomoći da shvatite gdje je bolje raditi kao software engineer.

person
Metergram 22.05.2024

Loše stvari: HR Intervju Треба да се претставиш себе си и зборите околу проекти што ги имаш правено, тимска работа, хобиња.Tehnički intervju Повторно кратко се претставуваш и зборуваш око...

Više detalja →

Xessable 17.05.2024

Loše stvari: HR Intervju Smooth, comfortable, very pleasantTehnički intervju Very good, the tasks were adapted to the position requirements...

Više detalja →

Xessable 17.05.2024

Dobre stvari: Open-minded culture, positive and fun energy surrounding the team...

Loše stvari: The user hasn't stated not so good things about the company culture and team.Saveti menadžmentu The user hasn't given advice to management....

Više detalja →

Xessable 17.05.2024

Dobre stvari: - Good company culture - Long-term projects - Good equipment - Hybrid work...

Loše stvari: - No option to switch projects - Some projects use outdated technologiesSaveti menadžmentu Keep up the good work...

Više detalja →

Codelogic 17.05.2024

Dobre stvari: Тимот е составен од колеги кои се професионални, одговорни, дружељубиви, тука да помогнат секогаш, а работната атмосфера е пријатна и релаксирана....

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри страни на работењето во тим....

Više detalja →

Mak-system 17.05.2024

Dobre stvari: Корисникот нема наведено добри страни на културата и тимот....

Loše stvari: фирма во која не си ценет како поединец туку како робот. Доаѓаш, работиш за пари и си одиш дома. Нема некоја работна комуникација, нема атмосфера за зафрканции и слично, а во поглед на проектите многу...

Više detalja →

TestDevLab 17.05.2024

Dobre stvari: Нова, брзо-растечка компанија со големи ресурси и потенцијал...

Loše stvari: Премногу почетници кои не доаѓаат од IT-свет и немаат соодветна IT-култура на работење, поделени во табориSaveti menadžmentu The user hasn't given advice to management....

Više detalja →

One Inside 17.05.2024

Dobre stvari: Многу позитивна енергија, флексибилно работно време, поддршка во работата од колегите...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

One Inside 17.05.2024

Dobre stvari: Добри работни услови и флексибилно работно време, можност за 100% работа од дома. Опуштена атмосфера во канцеларија. ...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата на компанијата. ...

Više detalja →

Native Teams 17.05.2024

Dobre stvari: Одлична работна атмосфера. Динамична и интересна работа. Сите колеги во мојот тим се одлични и пријателски настроени и работата со нив оди супер. Компанијата е стабилна и има прилика за кариерен и пер...

Loše stvari: Организацијата на работа може да биде подобра. Комуникацијата со странските тимови исто така може да биде подобра. Воглавно тоа се единствените негативности.Saveti menadžmentu The user ha...

Više detalja →

Beelivio 26.04.2024

Dobre stvari: Timot e mn socijalen i otvoren za pomos dokolku imas potreba...

Loše stvari: Nema nekoi posebno losi straniSaveti menadžmentu Da prodolzat da go ostavat timot da se menagjira...

Više detalja →

Netcetera 22.04.2024

Dobre stvari: Супер тим, учевме многу ама ниту еден од практикантите не беше вработуван. Сега 6 месеци бараме работа и ништо. Целта на пракса е да добиеш понуда за работа на крај. А сварно не знам што треба човек д...

Loše stvari: Сега за жал пак ке треба да се вработувам некаде како практикант за 8000 ден, поради тоа што никој не прима junior-и со 4 месеци искуство. Така да give or take don't waste your time тука за жабе пошо ...

Više detalja →

MIKROSAM 22.04.2024

Dobre stvari: Nema dobri strani se e edna golema katastrofa....

Loše stvari: Odnos kon vraboten 0, omalovazuvanja i navredi. Kamerasta ti e nad glava i postajno te sledat sto pravis. Plata mnogu niska. Sevkupno mnogu uzasna kompanija so uste pouzasni luge vnatre. PS seto e so ...

Više detalja →

Asseco North Macedonia 12.04.2024

Dobre stvari: Odlicni kolegi za rabota...

Loše stvari: Nema napredok vo karierataSaveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

atis 09.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Хр интервјуто беше супер, девојчето си ја знаеше работата, за разлика од другите во фирматаTehnički intervju Ми беше доделен линк со задачи, решавање алгоритми, з...

Više detalja →

atis 09.04.2024

Dobre stvari: Луѓето во СК се ок...

Loše stvari: Компанијата е ужасно организирана, добивањето на инструкции е расипан телефон и оди преку еден куп луѓе, тим лидерите и проект менаџерите се пасивно-агресивни говеда и патем не се од Македонија. Врабо...

Više detalja →

IN2 North Macedonia 09.04.2024

Dobre stvari: Ин2 Скопје се состои од тим кој е посветен на работата и секогаш се труди да го извлече максимумот. Доколку барате тим кој одговорно стои зад своите решенија и е подготвен секогаш да ти помогне како ...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Менаџерот на оваа компанија е вистински експерт во својата област. Со секојдневен надзор над своите ...

Više detalja →

MCA.mk 07.04.2024

Dobre stvari: Одличен тим секогаш се стремат да помагаат и доста учиш, брз напредок, многу поголемо дружење за време на работа и надвор, friendly опкружување за работа....

Loše stvari: Тимовите се мали :(Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

Komuna.dev 07.04.2024

Dobre stvari: Опуштена атмосфера, флексибилност, фер однос ...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата на компанијата. ...

Više detalja →

Inscale 07.04.2024

Dobre stvari: Опуштена атмосфера, неограничена работа од дома...

Loše stvari: Чувство дека вработени се подзаборавени од core тимотSaveti menadžmentu Поголема посветеност кон вработените во однос на клиентите, ХР тимот може да црпи инсцирација од други компании кои...

Više detalja →

Dodajte recenziju