Recenzije zaposlenih

Recenzije zaposlenika: software engineer u SKOPJE

Tražite recenzije poslova za poziciju software engineer u SKOPJE? Pročitajte recenzije ljudi o kompanijama kako biste shvatili gdje se isplati dobiti posao, a gdje ne.

Kada tražite posao, bolje je unaprijed pročitati recenzije o radnom iskustvu na poziciji software engineer kako biste razumjeli sve prednosti i mane. Recenzije će vam pomoći da shvatite gdje je bolje raditi kao software engineer.

person
Gradovi:
Asseco North Macedonia 12.04.2024

Dobre stvari: Odlicni kolegi za rabota...

Loše stvari: Nema napredok vo karierataSaveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

atis 09.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Хр интервјуто беше супер, девојчето си ја знаеше работата, за разлика од другите во фирматаTehnički intervju Ми беше доделен линк со задачи, решавање алгоритми, з...

Više detalja →

atis 09.04.2024

Dobre stvari: Луѓето во СК се ок...

Loše stvari: Компанијата е ужасно организирана, добивањето на инструкции е расипан телефон и оди преку еден куп луѓе, тим лидерите и проект менаџерите се пасивно-агресивни говеда и патем не се од Македонија. Врабо...

Više detalja →

IN2 North Macedonia 09.04.2024

Dobre stvari: Ин2 Скопје се состои од тим кој е посветен на работата и секогаш се труди да го извлече максимумот. Доколку барате тим кој одговорно стои зад своите решенија и е подготвен секогаш да ти помогне како ...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Менаџерот на оваа компанија е вистински експерт во својата област. Со секојдневен надзор над своите ...

Više detalja →

MCA.mk 07.04.2024

Dobre stvari: Одличен тим секогаш се стремат да помагаат и доста учиш, брз напредок, многу поголемо дружење за време на работа и надвор, friendly опкружување за работа....

Loše stvari: Тимовите се мали :(Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

Komuna.dev 07.04.2024

Dobre stvari: Опуштена атмосфера, флексибилност, фер однос ...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата на компанијата. ...

Više detalja →

Inscale 07.04.2024

Dobre stvari: Опуштена атмосфера, неограничена работа од дома...

Loše stvari: Чувство дека вработени се подзаборавени од core тимотSaveti menadžmentu Поголема посветеност кон вработените во однос на клиентите, ХР тимот може да црпи инсцирација од други компании кои...

Više detalja →

iborn.net 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Odlicno HR intervju, opusten razgovor za hobi i seriiTehnički intervju Ocekuvano lesno tehnicko intervju, so razgovor za kako bi se resil nekoj problem i za tehni...

Više detalja →

LDSK (LiveDOOH Signkick) 26.03.2024

Dobre stvari: Колегијалност на добро ниво....

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Ова се однесува на менаџирањето од странскиот сопственичко-менаџерски тим. Не е добар. Немаат основн...

Više detalja →

Synami 26.03.2024

Dobre stvari: Супер ислови за работа и одлични колеги Амбициозен дивелопмент тим со долги години искуство. ...

Loše stvari: Катастрофален менаџмент, задоволството на вработените на најниско ниво. Корисникот нема наведено не толку добри страни на работењето во тим....

Više detalja →

Nebb 26.03.2024

Dobre stvari: Врвни технички лица од кои може да се научи (ако сакаат) Голема колегијалност...

Loše stvari: Лош и нефлексибилен менаџмент.Saveti menadžmentu Вработување на посоодветен кадар. По реални очекувања на проектите соодветно со кадарот што го располага....

Više detalja →

PathKeeper Surgical 26.03.2024

Dobre stvari: Тимот е релативно млад и комуникацијата со нив е одлична. Комуникацијата меѓу тимови е лесна и секој е подготвен да помогне. Атмосферата во канцеларија е пријатна. ...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри страни на работењето во тим....

Više detalja →

PathKeeper Surgical 26.03.2024

Dobre stvari: Одличен баланс помеѓу работата и приватното време и можност за работа од дома. Опуштена работна атмосфера во канцеларија. Дружба со колегите за време на паузите и надвор од работното време. Колегите с...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата на компанијата. Корисникот нема наведено не толку добри страни на работењето во тим....

Više detalja →

Valtech 26.03.2024

Dobre stvari: Отвореност за соработка и дружба од сите колеги. Често организирани настани од социјален тип, како од страна на компанијата, така и на иницијатива на вработените....

Loše stvari: За сега нема.Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

N47 26.03.2024

Loše stvari: HR Intervju НемаатTehnički intervju Директно имаат техничко интервју. Бараат цел проект да им решиш. Не даваат никаков feedback после интервјуто....

Više detalja →

Semos Cloud 26.03.2024

Dobre stvari: Се вреднува трудот ама треба многу време...

Loše stvari: Се форсираат личности токсични за средината, не толку социјални, не се прифаќаат советиSaveti menadžmentu Не треба толку слепо да им се верува на сите и не треба сите работи да се пикаат ...

Više detalja →

QtWinSoft 26.03.2024

Dobre stvari: Супер тим и секој е секогаш спремен и достапен да помогне. ...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри страни на работењето во тим....

Više detalja →

УНИБанка АД Скопjе 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Вистинска Македонска компанија. Прашања од типот дали го знаеш овој дали го знаеш оној? Чиво дете си? Кој те прати овде?Tehnički intervju Нема компетентни за да и...

Više detalja →

УНИБанка АД Скопjе 19.03.2024

Dobre stvari: Работиш во банка (ако се смета за предност)...

Loše stvari: Цел тим зборува како би било добро да работат во некоја друга компанија. Нула корпоративна култура зачинета со коруптивен и некомпетентен менаџментSaveti menadžmentu Поставете компетентен...

Više detalja →

Symphony Digital 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Има доста долг исцрпувачки процес во оваа компанија: 1. интервју со HR 2. техничко интервју со 3ца 3. Решавање задача која го одзема целиот ден 4. Презентирање на истата пред...

Više detalja →

Dodajte recenziju