Recenzije zaposlenih

Recenzije zaposlenika: backend software developer u SKOPJE

Tražite recenzije poslova za poziciju backend software developer u SKOPJE? Pročitajte recenzije ljudi o kompanijama kako biste shvatili gdje se isplati dobiti posao, a gdje ne.

Kada tražite posao, bolje je unaprijed pročitati recenzije o radnom iskustvu na poziciji backend software developer kako biste razumjeli sve prednosti i mane. Recenzije će vam pomoći da shvatite gdje je bolje raditi kao backend software developer.

person
Gradovi:
Asseco North Macedonia 12.04.2024

Dobre stvari: Добра тимска работа, позитивни искуства со вработените...

Loše stvari: Огромен број вработени, тешко е да се истакнеш особено со проектни лидери од други зежјиSaveti menadžmentu Според моето искуство менаџментот бил разбирлив, ефикасен...

Više detalja →

Umanova 09.04.2024

Dobre stvari: Споделување знаење, одлична комуникација помеѓу тимот и супер пристап кон решавање на проблеми...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

Jongis 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Истата личност ги водеше и HR и техничкото интервју. Не добив понуда, но можам да кажам дека целиот процес беше исклучително коректен и чувствував пријателска и позитивна атмо...

Više detalja →

ITgma 07.04.2024

Dobre stvari: Kulturata vo kompanijata e mnogu prijatna, site se cool prijatelski nastroeni i druzeljubivi. Kolegite se sekogas tuka za pomos vo rabotata ili vo posocuvanje na koi novi raboti da se fokusiras. Vzaem...

Loše stvari: Nema niedna losa strana, nikogas ne sum naishla na losa energija vo firmata, sekoja pofalba.Saveti menadžmentu Prodolzete taka :)...

Više detalja →

iborn.net 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Стандарден муабет сосема океј.Tehnički intervju Корисникот нема споделено искуство за техничко интервју....

Više detalja →

Casumo 31.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Telefonski povik.Tehnički intervju Zadacha za izrabotuvanje....

Više detalja →

ServicePro 26.03.2024

Dobre stvari: Флексибилна работа од дома....

Loše stvari: Различни временски зониSaveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

Pixyle.ai 26.03.2024

Dobre stvari: Најкул луѓе со сушер атмосфера за работа....

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Форсирана комуникација помеѓу неповрзани оддели не помага многу....

Više detalja →

Howitzer 26.03.2024

Dobre stvari: Howitzer во моментов се наоѓа во мало станче во Автокоманда, Скопје. Во станчето сме околу 7 луѓе (8 работат од дома) кои многу брзо се спријателивме и оформивме пријатна работна атмосфера. Една инт...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

VOX TENEO MACEDONIA 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Hr intervju i tehnicko bea zaedno.Tehnički intervju Najloso intervju so sum go imala do sega. Lugjeto sto mi go pravea intervjuto bea najarogantni i najnekulturni...

Više detalja →

VOX TENEO MACEDONIA 19.03.2024

Dobre stvari: Одличен тим кој е доста добро организиран, одлична колегијална помош. Секогаш позитивна и забавна атмосфера....

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

Vista Group 19.03.2024

Dobre stvari: Супер дечки сите се пријатели меѓусебно, има дружба и после работа. :)...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Организирајте работа од дома. Работа од дома беше презирано!...

Više detalja →

Scalefocus 19.03.2024

Loše stvari: HR Intervju Претставување на компанијата, со кои технологии се работи, опис на мој личен профил.Tehnički intervju Стандардно техничко интервју, што сум работел и технички пра...

Više detalja →

Scalefocus 19.03.2024

Dobre stvari: Не би рекол дека има добри страни...

Loše stvari: Зависи од проект, ама микроменаџмент е присутен Манипулирање Никаква можност за раст и развој Систем на бенефити кои се случува често никогаш да не ги добиеш Нула лидерство Се на се, не можам да дадам...

Više detalja →

Quantox Technology Macedonia 19.03.2024

Dobre stvari: Предобри колеги со кои имаше интересни дружби, од кои научив доста и за јазикот и за како функционира IT светот, редовни team buildings, и врвот на се беше team building во Будимпешта на Формула 1....

Loše stvari: нема лоши страниSaveti menadžmentu до менаџментот во Србија, слушајте си ги вработените :)...

Više detalja →

Polar Cape 19.03.2024

Dobre stvari: Културата е едно од најдобрите страни кога станува збор за Polar Cape. Се одржуваат голем број настани и team buildings во текот на годината преку кои може да се дружиме со колегите и да запознаеме ко...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

Dodajte recenziju