Recenzije zaposlenih

Recenzije zaposlenika: software developer u SKOPJE

Tražite recenzije poslova za poziciju software developer u SKOPJE? Pročitajte recenzije ljudi o kompanijama kako biste shvatili gdje se isplati dobiti posao, a gdje ne.

Kada tražite posao, bolje je unaprijed pročitati recenzije o radnom iskustvu na poziciji software developer kako biste razumjeli sve prednosti i mane. Recenzije će vam pomoći da shvatite gdje je bolje raditi kao software developer.

person
Gradovi:
Asseco North Macedonia 12.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Nezainteresirani za moeto obrazovanie...Tehnički intervju Lesno intervju...

Više detalja →

Asseco North Macedonia 12.04.2024

Dobre stvari: Добра тимска работа, позитивни искуства со вработените...

Loše stvari: Огромен број вработени, тешко е да се истакнеш особено со проектни лидери од други зежјиSaveti menadžmentu Според моето искуство менаџментот бил разбирлив, ефикасен...

Više detalja →

ASPEKT 12.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Кратко објаснување за компанијатаTehnički intervju SQL Тест со прашања на заокружување, SQL бази вежба, креирање табели, и queries....

Više detalja →

Alosys Communications N. Macedonia 12.04.2024

Dobre stvari: Луѓето со кои соработував беа океј, а и останатите кои ѓи имав запознаено меѓутоа немав можност за соработка. Developers и qa стварно се трудеа со тоа што го имаа во моментот. (Постигнување рокови и с...

Loše stvari: Имаше општа незадоволна атмосфера од повеќето вработени поради различни причини. Дел беа веќе спомнати од друѓи. Некои од вработените пренесуваа информации на менаџментот и мислам дека повеќето го зн...

Više detalja →

RLDatix & Allocate Macedonia 12.04.2024

Dobre stvari: Very bad internal marketing and events...

Loše stvari: The user hasn't stated not so good things about the company culture and team.Saveti menadžmentu The user hasn't given advice to management....

Više detalja →

atis 09.04.2024

Dobre stvari: iskreno nema...

Loše stvari: ne se znae ni koj kade tera ni sto pravi, nikakva organiziranost menadzment los.Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

Tardigrade 09.04.2024

Loše stvari: HR Intervju нема HR интервјуTehnički intervju Прво ми пратија 6 IQ тестови. Следниот ден ми се јави директор/вработен не знам што е од Австралија за да ми каже дека добро ги ...

Više detalja →

Umanova 09.04.2024

Dobre stvari: Споделување знаење, одлична комуникација помеѓу тимот и супер пристап кон решавање на проблеми...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата и тимот.Saveti menadžmentu Корисникот нема дадено совет до менаџментот....

Više detalja →

LinkPlus IT 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju HR интервјуто беше по телефон и беше чисто да се запознаам со компанијата и како работи.Tehnički intervju Технички интервјуа имаше две, едното со девелопери од Ск...

Više detalja →

Komuna.dev 07.04.2024

Dobre stvari: Сите се професионални, опуштени, отворени за соработка и дружба. Секогаш има добра атмосфера за работа и забава. Чест и задоволство да се работи со тимот....

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата на компанијата. Корисникот нема наведено не толку добри страни на работењето во тим....

Više detalja →

Jongis 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Истата личност ги водеше и HR и техничкото интервју. Не добив понуда, но можам да кажам дека целиот процес беше исклучително коректен и чувствував пријателска и позитивна атмо...

Više detalja →

iVote 07.04.2024

Dobre stvari: Супер тим, многу дружење и многу искрен и пријателски однос меѓу колегите, кои секогаш беа спремни за помош....

Loše stvari: Повеќе го нема тој тимски дух и тој тим со искусни и квалитетни програмериSaveti menadžmentu Да пробаат да ги задржат квалитетните кадри и да им овозможат подобри услови за работа(плата п...

Više detalja →

ITQuarks 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Не беше некое многу тешко интервју и со HR, а и отпосле техничкото интервју.Tehnički intervju Проблем имаат внатре во комуникацијата, бидејки те влечат 2-3 месец...

Više detalja →

ITgma 07.04.2024

Dobre stvari: Kulturata vo kompanijata e mnogu prijatna, site se cool prijatelski nastroeni i druzeljubivi. Kolegite se sekogas tuka za pomos vo rabotata ili vo posocuvanje na koi novi raboti da se fokusiras. Vzaem...

Loše stvari: Nema niedna losa strana, nikogas ne sum naishla na losa energija vo firmata, sekoja pofalba.Saveti menadžmentu Prodolzete taka :)...

Više detalja →

itecor 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju HR интервјуто беше стандардно и прилично straight forward како и секое HR интервју. Немам никаква замерка за тоа.Tehnički intervju Техничкото интервју беше прелош...

Više detalja →

itecor 07.04.2024

Dobre stvari: Пријатно место за работа, уште од почеток љубезноста беше на високо ниво. Чести team buildings, собиранки во кафана или на картинг, скиење и слично. Се почитува работното време кое е доста флексибилно...

Loše stvari: Корисникот нема наведено не толку добри работи за културата на компанијата. Корисникот нема наведено не толку добри страни на работењето во тим....

Više detalja →

InterWay - Information Technology 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju На лице место беше интервјуто, hr и техничко во едно.Tehnički intervju Интервју за пракса. Прашања од JavaScript basics на лист хартија (loops.., што ќе се исприн...

Više detalja →

Inteligenta 07.04.2024

Loše stvari: HR Intervju Super, intervjuto beshe interesno, mi gi pretstavija proektite i tehnologiite so koi treba da rabotam i shto bi se ochekuvalo od mene vo idnina.Tehnički intervju ...

Više detalja →

InTec System 07.04.2024

Dobre stvari: Nema dobri strani...

Loše stvari: Nema nikakva prijatelska rabotna atmosfera, site sektori si sedat oddelno i ne se mesaat, ne se organiziraat nikakvi tim bilding aktivnosti, osven mozda nekoj rucek za odredeni grupiSaveti menadžmentu...

Više detalja →

InTec System 07.04.2024

Dobre stvari: Како почетник, тазе излезен од факултет може да изгледа како да има добра иднина. Колегијален однос е океј со фалинки....

Loše stvari: Нема добра координација помеѓу проект менаџерот и тим лидот во однос на задавање и усогласување на тасковите. Цело време си мониториран што правиш иако не личи така. Не си ценет за твојот труд и се ...

Više detalja →

Dodajte recenziju